Bu Blogda Ara

7 Aralık 2019 Cumartesi

KURT KABİLELER






       Resimde: Arpad eşi Kurtlar kardeşlik diğer üyeleri tarafından eşlik etti.
                 Árpád Feszty en cyclorama gelen Detay Macarlar Gelişini başlıklı.

KURT KABİLELER

"Kurtlar ritüel inisiyasyonlar Gotlar'ın Druidler ve içinden kardeşlik Keltler aracılığıyla Alman kabileleri Dacia den geçirildi.
Baltık kabilelerinin bir unamalgamated grup Oder ağızlarından yuvarlak ve Peene kadar, Rugen Warnow bölgeyi işgal etti. Bunlar anlamına gelen "kurt" insanları (bugünün sermaye adı Vilnius geldiği) "korkunç" veya Wilzians anlam Liutuzians kolektif adı (bugünün Litvanyalı) verildi.

Valhalla veya Valholl, İskandinav mitolojisinde, blissfully tanrı Odin öncülüğünde orada yaşayan kurt savaşçılar, "Valks salonu" idi. Onların dişil meslektaşlarının da Valkyrie'lerin vardı İskandinav mitolojisinde Walkyries, Eski İskandinav Valkyrja, dişi kurt savaşçılar, yazıldığından."

Kurtlar kardeşlik "Dragon al bir kolu olan '' Slav yöneticiler ve ağalar ve Lüksemburg, Romano-Cermen İmparatorluğu'nun Macaristan kralı ve imparatorun Sigismund tarafından oluşturulan".

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozkurt

  Sivas Cer Atelyesi’nde 1939 - 1953 yılları arasında demiryolu araçlarının sadece bakım ve onarımları yapılır. Kuruluşundan tam 14 yıl sonr...