Bu Blogda Ara

28 Ekim 2020 Çarşamba

Andras Şeytan Andras, Düşen Bir Melek ve 72 Süleyman Ruhunun 63 ' üncü. Andras, Cehennem 'de 30 Şeytan Lejyonu' nun üzerinde hüküm süren büyük bir marquis. Melek şeklinde görünür, kuzgun başlı, tahta baykuş başlı, siyah kurda biner, parıldayan ve keskin bir kılıç taşır. Nifak yaratır ve tedbirli olmayanları öldürür, efendisi, hizmetkarları ve her hanenin yardımcısı da dahil. İnsanlara düşmanlarını öldürmeyi öğretiyor Otuz lejyonu yöneten Andras, bir meleğin vücuduna ve bir baykuşun başına sahip. Siyah kurda biner ve kılıç taşır. Nasıl öldürüleceğine dair tavsiyelerde bulunabilir, kavgaları ve kavgaları arttırabilir

 



Andras
Şeytan Andras, Düşen Bir Melek ve 72 Süleyman Ruhunun 63 ' üncü. Andras, Cehennem 'de 30 Şeytan Lejyonu' nun üzerinde hüküm süren büyük bir marquis. Melek şeklinde görünür, kuzgun başlı, tahta baykuş başlı, siyah kurda biner, parıldayan ve keskin bir kılıç taşır. Nifak yaratır ve tedbirli olmayanları öldürür, efendisi, hizmetkarları ve her hanenin yardımcısı da dahil. İnsanlara düşmanlarını öldürmeyi öğretiyor.
Samuel MacGregor Liddel Mathers tarafından yazılan ′′ The Goetia: The Lesser Anahtarı: Solomon Solomon Anahtarı ′′ ndan (1904)
Altmış Üçüncü Ruh Andras ' tır. O bir Büyük Marquis, Başı Kara Gece Kuzgunu gibi bir Melek şeklinde görünen, güçlü bir Kara Kurt ' a binen ve elinde Keskin ve Parlak bir Kılıcı olan. Ofisi Discords ekmek için. Şeytan çıkaranların umurunda değilse, hem onu hem de arkadaşlarını öldürür. 30 Ruh Lejyonu ' nu yönetiyor ve bu onun mührü vb.
Johann Weyer tarafından yazılan ′′ Pseudomonarchia Daemonum ′′ dan (1583)

Andras büyük bir marquese ve melekler şeklinde melekler şeklinde siyah bir gece kuzguna benzer, siyah bir gece kuzguna biner ve verie güçlü bir yünfe, elinde keskin bir kılıçla gelişir, hizmetçiyi öldürebilir, ve tüm yardımcılar, o anlaşmazlıkların yazarıdır ve otuz lejyonun hükmünü verir.
İNGİLİZCE ÇEVİRİ: Andras, kara bir kuzgun, bir kurt ve siyahın elinde en keskin kılıca binen bir melek başı gibi görülen harika bir marki. Birçok rahatsızlıktan sorumlu köle ve yardımcıları öldürebilir. Familiars ve otuzlu lejyonları yönetir.
Demonologia ' dan (Ekim 2003)
Şeytan Andras ' ın Goetia raporları:

′′ O bir Büyük Marquis, Kara Gece Kuzgunu gibi Başı olan Melek şeklinde görünen, güçlü bir Siyah Kurt ' a binen ve elinde Keskin ve Parlak bir Kılıç olan. Ofisi Discords ' u ekiyor.
Şeytan çıkaranların umurunda değilse, hem onu hem de arkadaşlarını öldürür. Ruhların Lejyonu 30 ' ü yönetiyor." Bu tanımlamayı açıklığa kavuşturmak için bazı açıklamalar faydalı olabilir. Bir gece kuzgunuyla, anowl amaçlanır. Kara kurtlar bir zamanlar Avrupa ' da oldukça yaygındı. Kurt da baykuş da şeytan hayvanları olarak kabul edildi. Evrimi gerçekleştiren sihirbaz, İngiliz Kütüphanesi 'nde el yazmasıyla korunan Goetia' nın İngilizce çevirisinde ′′ şeytan çıkarma ′′ olarak adlandırılıyor (Sloane ms. 2731). Sihirbazlar ruhu çağırdığı için bugün sihirbazlara şeytan çıkarma terimini uygulamaya koymayız görünür görünüşe, uzaklaştırmak yerine.

Ancak, şeytan çıkarma terimi bir zamanlar daha genel olarak ruhlara emir veren birini tanımlamak için kullanıldı. Sihirbazların geleneksel olarak en az bir asistanı vardı, genellikle birden fazla, ritüellerinde onlara yardım etmek için. Koruma için sihirli bir çemberin içinde durdular - eğer uyandırılmış Şeytan, sihirbaz veya asistanlarını çemberden çıkmaya teşvik edebilir veya aldatabilirse, Şeytan o zaman dikkatsiz insanları yaralayabilir.
Jacques Auguste Simon Collin de Plancy tarafından yazılan ′′ Dictionnaire Cehennem ′′ (1863 baskısı)
Otuz lejyonu yöneten Andras, bir meleğin vücuduna ve bir baykuşun başına sahip. Siyah kurda biner ve kılıç taşır. Nasıl öldürüleceğine dair tavsiyelerde bulunabilir, kavgaları ve kavgaları arttırabilir.
Orijinal Mesaj: Cehennemde Büyük Markiz. Melek vücudu, chal-huani kafası, siyah bir kurdun üzerinde at sürerken ve keskin bir kılıç taşırken görülüyor. Sevdiği insanlara düşmanlarını, ustalarını ve sirvitcurs ' u öldürmeyi öğretiyor; anlaşmazlıkları ve kavgaları o büyütüyor; otuz lejyon komuta ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozkurt

  Sivas Cer Atelyesi’nde 1939 - 1953 yılları arasında demiryolu araçlarının sadece bakım ve onarımları yapılır. Kuruluşundan tam 14 yıl sonr...