Bu Blogda Ara

27 Ocak 2021 Çarşamba

KURT DOLUNAYI 28 OCAK 2021

 







KURT DOLUNAYI
28 OCAK 2021 =
✨ Kurt Ayının anlamı nedir?
Doğurganlığın sembolü, antik çağdan beri Ay farklı kültürlerin odak noktasındadır.
🔥 Doğası ve yarattığı etkiler nedeniyle, her zaman büyük bir ilgi ve sorgulanmaz bir mistik uyandırdı. Özellikle de dolduğunda.
✨ Bu Dolunay ABD ' deki Yerliler tarafından ′′ Kurt Dolunay ′′ olarak adlandırıldı, çünkü köylerin dışında kurtların uluması daha fazla arttı.
🔥 Bu durumda kışın ortasında (kuzey yarımkürede) olduğu gibi bu dolunay aynı zamanda Buz Dolunay veya Eski Dolunay olarak da bilinir. 🌕✨
✨ Bu yılın ilk dolunayı önümüzdeki 28 Ocak Perşembe günü gökyüzüne sahip olacak
Onun enerjisi bizi yeni prensiplere odaklamaya itiyor, bu yıl için ulaşmak istediğimiz hedeflere. Ocak hava koşullarında soğuk ve sert bir ay.
🔥 Kurt sürüleri genellikle Kızılderililerin villalarının dışında kışın karları arasında açlıkla gezinir ve kurt dolunay olarak bilinir ve ayrıca bu Ay ' da birçok cadının çalıştığı için Bu totem ile, bilgiyi bulmak ve her şeyden önemlisi, öğretmek ve başkalarıyla paylaşmak.
✨ Daha sonra Serbal ' in Kelt ayına düştüğü için Ocak ayına ilişkin diğer isimler de ortak oldu
🔥 Ocak ' ın kalbinde günler gri ve geceler uzun ve çoğu kez soğuk.
✨ Bu Esbat kutlaması soğuk ve gölgeleri yeniden uzaklaştırmanın bir yoludur. Güneş Kralı zaten doğdu ve günlerin daha uzun olmaya başladığını algılayabilirsiniz, bu ay tüm dünyayı saran bu enerjiyle hareket ediyor, yakında Imbolc ' un geleceğini hissedebilirsiniz.
🔥 Işığının saflığı kar kaplı beyaz tarlalarda, çıplak tarlalarda ve yavaşça hareket eden sularda parlıyor, büyük bir buz tabakasının altında gizleniyor.
✨ Kış dünyası sırlarını çok iyi saklamayı biliyor, ancak Soğuk Ay hepsini biliyor. Bu sessizliğin ölümle ilgisi yok, uykuyla ilgisi var, böylece dünya baharı bekleyerek yenileniyor.
🔥 Soğuk Ay, bu gizli tohumların her birinin nerede yattığını biliyor. Bu onun eski bilgeliği.
✨ Lobo ' nun tıbbı, itibar ve cesaretle kendi döngüsüyle yüzleşme gücü, ölüm ve yeniden doğuş, ruhun öğretisi, rüyalardaki rehberlik ve meditasyonlar, zekaya bağlı içgüdü, değerlere bağlı Sosyal ve aile, düşman üzerinde kurnazlık, dikkat çekmemek, kayıt, kendini ve ailesini koruyabilme yeteneği, değişimlerden yararlanma yeteneği.
🔥 Kurt ' un nitelikleri zeka, kurnazlık, iletişim, arkadaşlık, sadakat, cömertlik ve şefkat içerir
✨ Kurt içsel bilgiye sahiptir ve bize denge içinde güven ve özgürlük dilekleri verir.
🔥 Kurdun zayıf anlarda ve zor durumlarda bizi korumak için çok fazla gücü var. Zeka, kurnazlık, iletişim, arkadaşlık, sadakat, cömertlik ve şefkatin yeteneklerini bahşedin



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozkurt

  Sivas Cer Atelyesi’nde 1939 - 1953 yılları arasında demiryolu araçlarının sadece bakım ve onarımları yapılır. Kuruluşundan tam 14 yıl sonr...