Bu Blogda Ara

27 Kasım 2019 Çarşamba

Orta çağ ve muhteşem - cynocephaly lombardlar


Orta çağ ve muhteşem - cynocephaly lombardlar



Lombardlar, vandallar yenerek kendilerini scoringa ' da kurdu. Ama engebeli iskandinav bölgesi onları mauringa 'da daha bereketli toprakları aramaya zorladı.' küçük ordusu bu korkunç korkunç meydan bile.
Paolo Deacon 'ın " historia gens longobardorum " adlı eserinde' sahneye çıkarıyor. Lombardlar, küçük ev sahipleri arasında böyle korkunç savaşçılar olduğuna inanıyorlar. Gazeteci bunları şöyle anlatıyor: " köpek kafası olan adamlar ve düşman arasında ses koş, bu varlıkların inatçı savaşçılar, insan kanı içiyor, kendi kendilerini yalaka noktaya kadar, eğer bu şekilde yem Ve ". ', Bize Paolo Deacon ' ın savaşı verdiğini söyledi.
Canid kafası olan adamlar. Alman mitolojisinde lombard cynocephalus, iskandinav úlfheðnar bir sonraki akraba, yani savaşçı yetenekleri olan erkek-Kurt olur. O, her insan hissi olmadan saf bir içgüdü askeri. Günden geceye, Barış ' tan savaşa, bu da onu fren bir varlık haline getirir. Köpek, Norveç mitoloji temel bir hayvan (Lombard 'ı aşağı iniyor ) : Vahşi köpek garmr, kan mantle, Hel' in (yeraltı tanrıçası) tasma bile bir İtalya ' nın kuzeyinde bulunan Lombard kökenli pek çok soyadı olduğu ve " köpek " kelimesini içeren güçlü bir köpek (Örneğin " cagnoni "). Aslında aynı dönem lombardlar, antik anlamına gelir " Öfkeli köpekler ".

- Anonim Pistoia

- Cynocephaly temsil edilen ortaçağ fresco










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozkurt

  Sivas Cer Atelyesi’nde 1939 - 1953 yılları arasında demiryolu araçlarının sadece bakım ve onarımları yapılır. Kuruluşundan tam 14 yıl sonr...