Bu Blogda Ara

27 Kasım 2019 Çarşamba

Roma ' nın temeli 21 Nisan 753 a. C.





Ebedi Şehir ' in kökeni her zaman tartışma konusu olmuştur ne yazık ki, şehrin gerçek kökeni, ne kadar hipotez olabilir?
Roma 'daki tarihyazımı, varro olarak nispeten geç ve tarihi olduğu söyleniyor ( 21 Nisan tarihini resmi olarak geri getiren ) ve tito livio, Roma' nın temeli ile ilgili bir dizi geleneği geri getirdi.
Çeşitli hipotezler ve çeşitli hikayeler arasında en başarılı olan şey şüphesiz romulus ve remo 'nun bir koloni temeli, Alba Longa' nın prensipleri.
Onlar, bir rahibe (namus yemini ile bağlı rahibe) olan, bir rahibe (namus yemini ile bağlı), kardeşi ' ' nın tahta el ele geçiren amulius amca ' nın çocuklar.
Ama Mars kıza göz kulak oldu ve onunla birlikte iki ikiz hamile kaldı. Amulius tarafından öldürülmesi için Tiber 'in kıyısında terk edilmiş, bu ikisi bir " Kurt " tarafından yetiştirilmiş. Bu kelime belirsiz olduğu fark edilmesi gerekiyor çünkü latince ve italyanca' da aynı hayvan, aynı hayvan. Eskiden fuhuş yapan bir kadın.
Iki yetişkin ol, dedesini tahta koyarak ve yeni bir şehir kurmak için izin istiyorum
Daha sonra büyüdüler yerlere gittiler ve, Etrüsk Vakfı ayini ardından, tanrıların olacak karar vermek için uçan kuşları izleyerek "himayesinde" aldılar.
Romulus, ' ve avvistó ' e gitti. Remus Aventine ' deki remus sadece 6. Romulus ' u gördü. Bu yüzden her zaman ' geleneği takip eden bir "pomerium", kutsal ve geçilmez sınır, bir saban ile. Temel olarak, basit toprak budalalar ama, ideolojik olarak, onlar zaten duvar ve ' etkisi olduğunu.
Remo, ve romulus, yasalara ve tanrılara saygı olmadığı için onu öldürdü.

Roma ' nın Noel ' i, antik çağlarda ve Roma ' nın tarihi tarihi, Hristiyanlık ' ın gelişi ile unutulmuş.
Yine Faşizm ' den milli bir bayram olarak resmi, rejim sonbahar sonra bile şehirde, bir efsane başlangıcı ve bir imparatorluk kaderini değiştiren bir imparatorluk.



Görselde Roma ' nın semboller biri: Kurt Romulus ' u emzirme hareketi ' nde tasvir etti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozkurt

  Sivas Cer Atelyesi’nde 1939 - 1953 yılları arasında demiryolu araçlarının sadece bakım ve onarımları yapılır. Kuruluşundan tam 14 yıl sonr...